Zásady ochrany osobných údajov

Spoločnosť JL Parket s.r.o. so sídlom Poľnohospodárska 24, Bratislava, IČO: 46107541 – poskytovateľ služieb na webovom sídle renovacia-parkiet.eu, sa zaväzuje dodržiavať nižšie uvedené pravidlá zaobchádzania s osobnými údajmi návštevníkov a objednávateľov služieb.


Spracovanie osobných údajov a ich ochrana

Nasledovné informácie sa týkajú spracúvania osobných údajov návštevníkov a/alebo zákazníkov týchto webových stránok (ďalej jednotlivo len „Dotknutá osoba“), ktoré vykonáva prevádzkovateľ, (ďalej len „Prevádzkovateľ“). Spracúvanie a ochrana týchto osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z. z., o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“), v spojení s ustanoveniami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016, všeobecného nariadenia o ochrane údajov (ďalej len „Nariadenie“).

K spracúvaniu Osobných údajov Dotknutej osoby na webovom sídle Prevádzkovateľa dochádza pri využívaní kontaktného formulára.

Za osobný údaj v je tomto prípade považované: meno a priezvisko, telefónne číslo a emailová adresa Dotknutej osoby, prípadne ďalšie informácie dobrovoľne poskytnuté Dotknutou osobou. Osobné údaje, ktoré budú ďalšiemu prevádzkovateľovi dobrovoľne poskytnuté v rámci využitia formulárov, nebudú zverejnené a slúžia výhradne za účelom zodpovedania otázky či podnetu Dotknutej osoby daným prevádzkovateľom, v prípade požiadavky Dotknutej osoby za účelom vypracovania a zaslania cenovej ponuky. Právnym základom spracovania týchto údajov je súhlas Dotknutej osoby v zmysle§ 13 ods. 1 písm. a) Zákona v spojení s ust. čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia, ktorý môže byť kedykoľvek odvolaný na základe žiadosti adresovanej prevádzkovateľovi, ktorý tieto údaje spracúva. Osobné údaje budú spracované do doby zodpovedania Dotknutou osobou zadanej otázky či podnetu odoslaného cez kontaktný formulár, teda po dobu trvania účelu ich spracovania. Pri spracovaní osobných údajov Dotknutej osoby nebude dochádzať k automatizovanému rozhodovaniu ani k profilovaniu, pričom Prevádzkovateľ nemá v úmysle poskytnúť osobné údaje do tretej krajiny, medzinárodnej organizácii ani 3. osobám s výnimkou prevádzkovateľa, ktorému sú tieto údaje určené.

Prístup Dotknutej osoby k údajom a ich úprava

Dotknutá osoba má predovšetkým právo požadovať od príslušného prevádzkovateľa prístup k svojim osobným údajom, ich opravu alebo vymazanie, prípadne obmedzenie spracovania, právo namietať proti spracovaniu, ako aj právo podať sťažnosť k Úradu na ochranu osobných údajov, ak daný prevádzkovateľ postupuje pri spracovaní osobných údajov v rozpore s Nariadením a/alebo Zákonom.

Zabezpečenie
Zaviazali sme sa k bezpečnosti Osobných údajov Dotknutých osôb. Prijímame primerané bezpečnostné opatrenia, aby sme obmedzili zneužívanie a neoprávnený prístup k Osobným údajom. To zaisťuje, že k týmto údajom majú prístup iba nevyhnutné osoby, že prístup k údajom je chránený a bezpečnostné opatrenia Prevádzkovateľa sú pravidelne kontrolované.
Bezpečnostné opatrenia používané Prevádzkovateľom pozostávajú z: TLS / SS

Kontaktné údaje
Ak máte otázky alebo pripomienky k našim Spracúvaniu ochrany osobných údajov,  kontaktujte nás mailom na: info@renovacia-parkiet.eu prípadne prostredníctvom  ďalších kontaktných údajov zverejnených v záverečných ustanoveniach tohto dokumentu

Súbory Cookies

Na týchto stránkach používame tzv. nevyhnutné súbory cookies, ktoré zaručujú správne fungovanie webu a umožňujú Vám bez ďalšieho súhlasu využívať jeho nevyhnutné funkcie.
Aby sme Vám mohli spríjemniť prechádzanie webu a spolu s našimi partnermi vyhodnocovať návštevnosť a spôsob používania stránok, alebo Vám ponúkať produkty na mieru, potrebujeme pri ostatných kategóriách cookies Váš súhlas.

Viac informácií o používaní Cookies na webovom sídle renovacia-parkiet.eu nájdete v dokumente Súbory cookies.

Doba spracovania osobných údajov

Vaše osobné údaje získané cez kontaktný formulár na stránkach spracovávame iba nevyhnutný čas – po dobu poskytovania žiadanej služby – osobné stretnutie, poskytnutie informácií o produktoch a službách.

Ste v bezpečí

S Vašimi osobnými údajmi, budeme nakladať zodpovedne a v súlade s platnou európskou legislatívou. Pre spracovanie osobných údajov používame automatizované prostriedky aj manuálne spracovanie. Všetky údaje sú uložené na zabezpečených serveroch uložených v Európskej únii. Údaje nie sú zverejňované, nie sú prenášané ani spracovávané mimo krajín EÚ.  Zaväzujeme sa, že budeme dodržiavať technické a organizačné opatrenia, ktoré zamedzujú zneužitiu, poškodeniu, strate alebo zničeniu osobných údajov.

Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Vaše práva v súvislosti s osobnými údajmi spracovávanými spoločnosťou JL Parket s.r.o.

Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním. Ďalej máte právo na :

  • opravu nesprávnych osobných údajov a doplnenie neúplných údajov,
  • právo na výmaz osobných údajov,
  • právo na obmedzené spracúvanie osobných údajov,
  • právo namietať spracúvanie osobných údajov,
  • právo na prenosnosť osobných údajov,
  • právo na oznamovaciu povinnosť prevádzkovateľa v súvislosti s opravou, vymazaním alebo obmedzením spracúvania osobných údajov.

Svoje práva si môžete uplatniť písomne na adrese sídla prevádzkovateľa, prostredníctvom elektronickej adresy info@renovacia-parkiet.eu, alebo osobne v sídle spoločnosti spoločnosti JL Parket s.r.o.. ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a Váš podpis; pričom dostanete jednu kópiu zápisnice.

Upozorňujeme vás, že vaše právo na zmazanie údajov môže byť obmedzené zákonnou povinnosťou uchovávania údajov, ktorú musíme rešpektovať. Okrem toho si podľa zákona môžu súdy, orgány činné v trestnom riadení alebo iné zákonom určené úrady vyžiadať potrebné informácie.

Máte právo podať sťažnosť u dozorného orgánu, ktorým je Úrad pre ochranu osobných údajov.

Každý internetový užívateľ by si mal byť vedomý toho, že informácie, ktoré zverejní, môžu vidieť a ukladať ostatní užívatelia. Dbajte preto na ochranu svojho súkromia.

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte nám.

Adresa:

JL Parket s.r.o.

Poľnohospodárska 24, Bratislava
Slovenská Republika
Mail: info@renovacia-parkiet.eu
Telefón: 0905831659

 

Naposledy aktualizované: 14.3.2022